Telefon: 2572 2979

mail@adamwolden-raethinge.dk

CVR: 25203488

Spar Nord Bank, reg. nr. 9385, konto nr 4575185687; eller Mobilepay: 27553 (Myshop)

Afbud

Afbud til behandling skal ske per telefon (2572 2979) eller mail (mail@adamwolden-raethinge.dk) senest 24 timer før den aftalte tid – ellers opkræves det fulde beløb. Dvd er din tid kl. 10.00 skal jeg have modtaget dit afbud senest 10.00 dagen før.

 

Facebook

Følg mig på Facebook: Adam Wolden-Ræthinge Autoriseret Body SDS behandler, for WHM workshops, nyheder og periodevise tilbud på fx gavekort!

Adresser

Vær opmærksom på jeg giver Body SDS behandlinger på to forskellige adresser, så husk at møde op det sted du har booket.

Dragør (mandag og onsdag)

A.P. Møllers Allé 9A, 2791 Dragør

Der er fri parkering på stedet.

Bus nr. 35 fra Lufthavnen (Metro) mod DR Byen stopper lige udenfor. Bus 250S stopper ved Dragør Stationsplads små 15 minutter væk. Sæt dig i det fælles venteværelse lige når du kommer ind, så henter jeg dig der.

 

City Kropsterapi (torsdag og fredag)

Knabrostræde 3, porten tv, st. th. 1210 Kbh K

Du går ind ad porten og til venstre. Der står ¨City Kropsterapi¨ på dørtelefonen. Dørtelefonen er lydløs; tryk på den, og gå et par trin op ad trappen og ind ad første dør til højre.

Parkering i Indre By kan være en udfordring. Parker evt. i Illums parkeringshus og gå de 8-10 minutter til klinikken. Du kan også være heldig at finde en plads i gaderne mellem Glyptoteket og Politigården. Husk P-billet. Også her er der ca. 10 minutters gang til klinikken.

Nærmeste togstation er Nørreport - hvor du kan gå ned ad Fiolstræde mod Knabrostræde. Metro på Rådhuspladsen eller Gammel Strand er 3-4 minutter fra klinikken.

 

WHM arrangementer i Skodsborg

Høje Skodsborgvej 2, 2. th., 2942 Skodsborg.

Der er gratis parkering lige udenfor døren (ignorer privat-skiltene, du kommer som min gæst). Skodsborg St. er kun 400 m væk. Der er 3 tog i timen - men check at det faktisk stopper i skodsborg, det er ikke alle!
 

Fortrolighed

Alt hvad du fortæller mig og alt der sker under behandlingen forbliver mellem dig og mig. Jeg fører journal over vores behandlinger (det er et lovkrav til RAB-behandlere) i mit elektroniske journalsystem hos CBIT. CBIT overholder de nye GDPR-regler, der trådte i kraft per 25/05/2018. Læs mere om dine rettigheder her: link

Før din behandling

Det er en fordel at være fastende 2-3 timer før. Sæt god tid af til parkering, eventuelle forsinkelser i klinikken og at komme derfra igen uden stress.

 

Efter din behandling

Drik rigeligt med vand resten af dagen. Der kan forekomme ømhed i musklerne. Det er også almindeligt at føle sig træt eller søvnig – gå tidligt i seng, dit system har brug for det. Skulle der opstå efterreaktioner i form af hovedpine, løs mave etc, så ring 2572 2979 og lad os få en snak. Du må gerne træne eller arbejde efter din behandling.

Forsikringsdækning af udgifter

Dakobe/forsikringsdækning: Det er værd at undersøge om din sundhedsforsikring dækker udgifter til Body-sds behandlinger. Nogle gør, andre gør ikke – og det skifter jævnligt. Ofte kan det komme an på sagsbehandlerens personlige vurdering og jeg anbefaler at du ¨slår lidt i bordet¨ og insisterer på at det er dit valg, og at behandlingerne virker efter hensigten.