Du kan læse alle anmeldelser af mine Body SDS behandlinger og Wim Hof Method workshops på min fb side https://www.facebook.com/AdamWoldenRaethinge

"Jeg har fået Adam anbefalet og jeg må sige, at jeg har nogle fuldstændigt vilde oplevelser ved behandlingerne hos Adam. Nærmest helt ude af kroppen til at begynde med og på det seneste har det givet mig et helt enormt mentalt velvære. Det er som om jeg er blevet motioneret indeni og dermed mere stærk, mentalt. Det har givet mig nogle nye refleksioner om min tilværelse og fået mig mere i balance med karriere og livet som sådan 🙂 det er ret vildt, jeg troede ikke det var muligt. Helt fantastisk – selv for en skeptisk-af-natur ingeniør."

 

/Mads Reck - om Body SDS

¨Super fantastisk Wim Hof-dag, hvor jeg både oplevede en virkelig behagelig dyb meditation efter åndedrætssessionen og at klare hele 2 min. i isbadet💪.
Det var også interessant, at høre noget om teorien bag metoden, og få et indblik i de mange gavnlige effekter. Jeg er hooked, og klar til Wim Hof weeekenden på Kragelund Gods i oktober¨😁
🙏

 

/Selena Forchhammer - om Wim Hof Metoden

 

"I April 2011 blev mit venstre ben pludselig følelsesløst og jeg fik ondt over lænden. Jeg kunne snart ikke vende mig i sengen p.g.a. smerter og fik derfor ikke meget søvn. En MR scanning konstaterede 2 x diskosprolaps plus andre skavanker i rygsøjlen. Derfor prøvede jeg bl.a. fysioterapeut og styrketræning gennem 2 år – men det hjalp ikke. En læge anbefalet Body SDS og HELDIGVIS var der så Adam Wolden-Ræthinge. Jeg startede behandling hos Adam i maj 2013 – i starten et par gange om ugen – så 1 gang om ugen – og nu med 4-5 ugers mellemrum . Mine smerter og symptomer forsvandt. Nu skal der kun ”vedligeholdelse” til . Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden denne behandling. Jeg slap for en ryg operation, som nok var blevet den sidste udvej."

 

/Helle Bjaaland - om Body SDS

¨Adam kan sit kram! En række alvorlige hovedpiner fik mig til at opsøge en optiker. Hun var heldigvis ikke en sælger-Helge og sendte mig ned til Adam. Og efter 2-3 behandlinger forsvandt hovedpinerne.

Efterfølgende har Adam afhjulpet ryg/lændesmerter og senest løsnet min hofter og øget smidigheden i forbindelse med kampsport.

Adam arbejder udpræget holistisk, og tager fat over hele kroppen - ikke kun lige dér hvor det gør ondt. Det er som at få hele sin krop omdannet til et udrensningsanlæg.

Det er ekstremt effektive behandlinger, og jeg kan kun give Adam mine allerbedste anbefalinger!¨

/Kristian Haugaard - om Body SDS

¨Da Adam udbød 4 ugers forløb med Wim Hof Metoden tilmeldte jeg mig sammen med min mand. Helt fantastisk. Grænser er rykket og vejrtrækning og kulde sammen med fokus er nu en del af vores daglige praksis. Sammen med Adam føler jeg mig tryg i hans professionelle og behagelige tilgang, at jeg trods 55 år og uden særlige forudsætninger uden problemer gennemførte hele forløbet afsluttende med isbad. Jeg er glad og stolt og min bedste anbefaling. Tilmeld dig Wim Hof forløb hos Adam. Hver en krone givet godt ud."

 

/Henriette Stilling - om Wim Hof Metoden

 

¨Jeg har været på det mest fantastiske wim Hof kursus hos Adam og virkelig fået overskredet grænser og blevet smidt ud af min komfort zone.

Det har været sjovt, spændende, inspirerende, udfordrende og fantastisk.

Adam er, også her, yderst kompetent, faglig dygtig og tillidsvækkende.

Jeg havde aldrig troet jeg ville gøre de ting jeg gjorde og ovenikøbet smilede bredt og kunne lide det.

Anbefales på det kraftigste.¨

/Jørgen Brangstrup Stilling - om Wim Hof Metoden