Hvad er Wim Hof Method Fundamentals workshops?

Fundamentals workshoppen er perfekt til dig der gerne vil introduceres til metoden, eller allerede har lidt erfaring. Du bliver guidet i forskellige måder at skræddersy teknikkerne så du kommer godt igang, eller kan forfine din nuværende praksis.

I Fundamentals bliver du guidet i hvordan du udfører WHM åndedrætsmetoden. Hvis du allerede kender den, får fu fif til at skræddersy den så den passer perfekt til dine behov og ønsker.

Du bliver også grundigt forberedt til vores isbad (som er frivilligt). I 4-ugers forløbet laver vi også andre former for kuldetræning. 

Og du får den nyeste viden om metodens virkning på krops og sjæl. Og der er mulighed for at afklare personlige spørgsmål, og få råd om hvordan du implementerer den i din dagligdag.

Det foregår i min skønne Skodsborg lejlighed, med direkte adgang til Øresund og Jægersborg Hegn.

Jeg tilbyder en-dags workshops i weekender, og udvidede 4-ugers forløb hvor vi mødes 3 timer en hverdagsaften hver uge. Samtidigt øver du dig derhjemme, og kan få vejledning når vi mødes. 

OBS Jeg holder en fantastisk WHM weekend på Kragerup Gods d. 28/10 - 30/10/2022. Se mere på https://kragerup.dk/events/wim-hof-method/

Se min facebook side Adam Wolden-Ræthinge Aut. Body SDS behandler for workshops og datoer.

 

0P9A2912.jpg
0P9A3401.jpg