Jeg afholder flere forskellige slags træningsworkshops. 

VINTERLYS (max 10)

2-dages workshop med detox, Body SDS træning og Wim Hof Method med havbad. Næste gang er d. 23 og 24. januar 2020 på Dragør Badehotel. Se mere på Facebook. Kontakt Adam direkte for information.

REBOOT (max 10)

Én gang om måneden holder jeg en heldags-workshop, som kun er for behandlere. Det foregår på udvalgte onsdage i mit hus i Dragør lige ud til vandet. Kropsterapeuter har selv brug for både psykisk og fysisk overskud gennem gensidig behandling, træning i grønne omgivelser, åndedrætsøvelser og havbad med inspiration fra Wim Hof Method. 

Hvis du er interesseret i at deltage, så kontakt mig for at høre de aktuelle datoer og få mere information. Jeg informerer løbende i en gruppe på facebook. 

RECHARGE (Stand by)

Én gang om måneden holder jeg en eftermiddags-workshop, som er åben for ALLE. Det foregår om eftermiddagen på udvalgte fredage og foregår i klinikken i Knabrostræde i KBH K. 

RECHARGE giver dig mulighed for at afslutte din arbejdsuge uden stress.Vi bruger 3,5 time sammen, hvor vi først nulstiller ugens påvirkninger og kommer ned i gear. Derefter løfter vi energien igen ved hjælp af øvelser, der genoplader de indre batterier. Så er der mere overskud til alt det sjove i weekenden.