Jeg afholder fast to forskellige slags træningsworkshops. 

RECHARGE

Én gang om måneden holder jeg en eftermiddags-workshop, som er åben for ALLE. Det foregår om eftermiddagen på udvalgte fredage og foregår i klinikken i Knabrostræde i KBH K. 

RECHARGE giver dig mulighed for at afslutte din arbejdsuge uden stress.Vi bruger 3,5 time sammen, hvor vi først nulstiller ugens påvirkninger og kommer ned i gear. Derefter løfter vi energien igen ved hjælp af øvelser, der genoplader de indre batterier. Så er der mere overskud til alt det sjove i weekenden.

REBOOT

Én gang om måneden holder jeg en heldags-workshop, som kun er for behandlere. Det foregår på udvalgte onsdage i mit hus i Dragør lige ud til vandet.

Kropsterapeuter har selv brug for både psykisk og fysisk overskud. Vi skal selv være dér, hvor vores klienter gerne vil hen. REBOOT er en mulighed for at blive løftet fysisk, psykisk og energimæssigt gennem gensidig behandling, træning i skønne, grønne omgivelser, åndedrætsøvelser og havbad med inspiration fra Wim Hof Method. 

Hvis du er interesseret i at deltage, så kontakt mig for at høre de aktuelle datoer og få mere information. Jeg informerer løbende i en gruppe på facebook. 

 

 

 

Telefon: 2572 2979

CVR: 25203488

Spar Nord Bank, reg. nr. 9385, konto nr 4575185687