Hvad er Wim Hof Method?

Wim Hof Method er en hollandske metode til at optimere din fysiske og psykiske sundhed. Den bruger åndedrætsteknikker, kuldetræning og mentalt fokus til at rykke grændserne for hvad din krop og psyke kan præstere. Der bliver forsket meget i metoden på anerkendte institutioner som Radboud University Medical Center, Wayne State University i Michigan, University California San Fransisco m.fl. Fordi metoden samtidigt er enkel og sikker breder den sig med ekspresfart over hele verden.

Du kan læse mere om metoden og de nyeste forskningsresultater på www.wimhofmethod.com

Hvad kan du opnå?

Det samme som mig. Jeg er gået fra at være hypersensitiv overfor kulde, til at bade i frosne søer. Mit kredsløb er blevet forbedret. Jeg er sjældnere syg, og min krop er blevet mere smidig. Jeg har mærkbart større psykisk overskud. Sidst men ikke mindst er jeg gået fra at afsky den danske vinter til virkeligt at se frem til den.

Hvis du kæmper med inflammatoriske tilstande (mange velfærdssygdomme har en inflammatorisk komponent), eller hænger lidt i bremsen mht til humør og energiniveau, så kontakt mig for en snak om dine specifikke udfordringer. Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Tryk på WHM Fundamentals for info om mine WHM workshops.
 

ea1ed8f9-624a-47f5-921a-bc36a53f82ce.jpg