Jeg underviser et lille hyggeligt hold i Body SDS Grundtræning hver mandag kl 18.00 - 20.00 i Dragør. Du er altid velkommen til at få en gratis og uforpligtende prøvetræning. Du må gerne sms mig på forhånd på tlf 2572 2979, så jeg ved du kommer. Hvis du er i tvivl om du kan gennemføre træningen, så ring og få en snak med mig først.

 

Adressen er Wiedergården, Kongevejen 2, 2791 Dragør. Der er gratis parkering lige uden for døren og bus 35 har stoppested meget tæt på.

 

Medbring elastiske og gerne svedtransporterende (korte) træningsbukser, og 2 stk svedtransporterende T-shirts plus en drikkedunk. Der er bademuligheder efter træningen. Det anbefales at du kun har spist let eller ingenting i timerne før træningen og at du drikker rigeligt med vand bagefter.

 

Når du har besluttet dig for at gå på træningsholdet, køber du et 10-turs klippekort. Hver gang du træner tages der et klip; du betaler på denne måde kun, når du møder op.

 

Body SDS Grundtræning er et vigtigt supplement til behandlingerne, og kan samtidigt vedligeholde krop og psyke i perioder mellem behandlingerne. 

 

Body-sds træning skaber smidighed og styrke i alle kroppens led, øger forbrænding og kondition, samt giver ro og overskud. Træningen er rigtig effektiv til at rette op på gamle skader i bevægeapparatet, og til at restituere sig efter stressede perioder. 


Grundtræning er en behandlings-session som du udfører på dig selv.

Du kan forvente:
- at opnå en stærk fysik og stor udholdenheden
- afvikle problemer i hele kroppen
- at slippe oparbejdet stress og spændinger

- at stimulere de indre organers funktion

- at blive mere smidig

- få bedre kropskontakt
- få bedre balance 

 

 


 

Telefon: 2572 2979

CVR: 25203488

Spar Nord Bank, reg. nr. 9385, konto nr 4575185687