Jeg blev uddannet Body SDS terapeut i 1998 og har praktiseret aktivt lige siden. Jeg har p.t. klienter henvist fra det offentlige.

Jeg har undervist i kommunalt regi, på flere psykoterapeutiske uddannelser, på Det Kongelige Teaters Operaakademi – og har desuden selv været underviser på Body SDS uddannelsen i Parken.

Privat lever jeg et dejligt liv i Dragør med min kone og to børn i vores hjem ved vandet.

Body SDS har gjort meget for mig selv, siden eftervirkningerne af en stor rygoperation som barn fik mig til at opsøge Bengt og Ole, Foundere af Body SDS allerede i 80’erne.

Undervejs har jeg oplevet forvandlingen fra smerteplaget rygpatient til et menneske, hvor kroppen er en kilde til energi og glæde.

Det er denne personlige erfaring, jeg søger at give videre til mine klienter: Det ikke blot er muligt at reparere en skavank – det er muligt at gå videre til en tilstand af kraft og balance.

Jeg oplever ofte klienter reagere meget stærkt, når jeg har dem på briksen, hvor stærke følelser og oplevelser, der har lagret sig i kroppen, frigøres. Jeg lægger stor vægt på, at klienten føler den nødvendige tillid til at kunne give slip.​

I Dragør behandler jeg på Øresunds Allé 51